Reknes

Karriere

Jobb hos Reknes

I Reknes er vi alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å bidra til å utvikle selskapet og våre kunder. Vi arbeider for et høyere mål, nemlig å bidra til en profesjonell og samfunnsansvarlig forvaltning innen miljø og gjenvinning. Du vil bli en del av et fremtidsrettet teknologimiljø, og introduseres for en spennende bransje hvor din IT-ekspertise raskt vil komme til nytte. Har du lidenskap for en digital fremtid, så har vi kanskje jobben for deg. Ta kontakt da vel....

 

 


Ledige stillinger

SYSTEMUTVIKLER

Er du en som brenner for utvikling av innovative, brukervennlige og solide løsninger og samtidig vil være med på en samfunnsnyttig oppgave? Da er dette stillingen for deg. Som systemutvikler vil du få være med på å utvikle neste generasjon av fagsystemet for avfallsbransjen - Reknes® WMS.

Søknadsfrist torsdag 10.01.2019

SALGSKONSULENT

Vi ser etter en uredd, engasjert og kompetent person som kan selge Reknes sine løsninger over hele landet. Stillingen inngår i vårt salgsteam, som flytter fra Langevåg til Moa i Ålesund våren 2019.

Søknadsfrist torsdag 10.01.2019

KUNDESTØTTE

Vi ser etter en kundefokusert, fleksibel, blid og lærevillig person til vårt leveranseteam som flytter fra Langevåg til Moa i Ålesund våren 2019. Teamet sitt ansvar er å levere, og drifte moderne IT-løsninger for våre kunder.

Søknadsfrist torsdag 10.01.2019

BI-KONSULENT

Reknes bygger opp en satsing innenfor Analytics og Business Intelligence, og søker en dyktig konsulent. Vi du være gründer innenfor et innovativt fagområde i et solid selskap med sterk vekst? 

Søknadsfrist torsdag 10.01.2019