Reknes

Karl-Inge tar over styringen

13.11.2019

Karl-Inge Reknes har jobbet med digitale løsninger for miljø- og gjenvinningsbransjen i nærmere tretti år. Etter et lite avbrekk tar han nå med seg pionérbedriften Reknes inn i nye moderne lokaler og gjeninntrer som daglig leder.

-Med stø kurs skal vi fortsette veksten de neste årene, sier Karl-Inge.

Han er mannen bak den fikse idéen om å lage egne digitale systemløsninger for miljø- og gjenvinningsbransjen. I dag finnes det flere tilbydere på markedet, men Reknes er den eneste virksomheten som har utviklet en komplett IT-løsning (ERP) spesifikt for denne bransjen.

-Vi startet i det små, og nå er vi seksten flotte medarbeidere. Vi har et høyt nivå på våre utviklere, sier Karl-Inge, som kan skilte med flere masterutdannede dataingeniører i staben.

-Det er godt å komme tilbake i den daglige ledelsen og samtidig kunne ønske kunder velkommen til nye lokaler. Vi er nå sentralt plassert i Amfi sitt nybygg på Moa like utenfor Ålesund, og er godt rigget for flere ansatte - og flere oppdrag, fortsetter Karl-Inge.

Ser store vekstmuligheter

Selskapet har hatt sunn økonomi i alle år og omsatte i 2018 i overkant av 17 millioner kroner – en økning på 32 % i forhold til foregående år.

-Flere konkurrenter har kommet til, og den konkurransen ønsker vi velkommen. Vi har alltid sett på oss selv som en utfordrer i sektoren, og vi lever godt med at flere ønsker å videreutvikle bransjen. I løpet av vinteren presenterer vi nye og innovative produkter som blant annet digitalt kundekort, sier Karl-Inge.

Reknes er også eneste forhandler i Norge av Flintlab AB, som er Sveriges største leverandør av vekter.

Skal passe for alle

I dag leverer Reknes løsninger til de ledende aktørene i privat næringsliv og de største kommunale/interkommunale selskapene i Norge. Men Karl-Inge presiserer at de tilbyr løsninger til alle sjikt i bransjen:

-Vi skal være en dynamisk og fleksibel systemleverandør som passer til både store og små
miljøtjenester
, avslutter Karl-Inge Reknes.