Reknes

Reknes og Flintab AB inngår strategisk samarbeid

29.10.2021

IT-selskapet Reknes AS og vektleverandøren Flintab AB inngår strategisk markedssamarbeid i Norge.

 

Langevåg/Jønkøping – 14.06.19 – I dag kunngjorde partene at de har inngått avtale om at Reknes har blitt eksklusiv leverandør av Flintab AB sine industrielle vekter og veiesystemer til det norske markedet.

«Vi er svært fornøyde med å reetablere Flintab sin sterke merkevare i Norge, og ser på Reknes som en ideell samarbeidspartner for oss», sier Pär Arlebrand, CEO hos Flintab AB.

Mange norske kunder kjenner fra noen år tilbake til Landgraff & Flintab vekter. I 2012 skiftet selskapet navn til Scaleit. Flintab trakk seg fra dette samarbeidet, og har nå valgt Reknes som sin eksklusive forhandler av vekter og veiesystemer i Norge. Montering, service og support utføres som tidligere av Precia Molen Scandinavia AS.

Flintab utvikler, produserer og markedsfører vekter og veiesystemer for industrien og kommunal/offentlig sektor. Deres sortiment er meget omfattende – fra små pakkevekter til store bilvekter.

Administrerende direktør i Reknes, Runar Oseberg Grøtting tror at denne avtalen vil ha stor betydning for selskapets videre vekst. Vi er mest kjent som leverandør av forretningssystemer og automatiserte veie- og betalingsløsninger til miljø- og gjenvinningsbransjen. Når vi nå får eksklusiv tilgang til hele Flintab sitt produktsortiment, er det naturlig å utvide denne horisonten noe. Entreprenører, næringsmiddel, energi, logistikk og transport samt industri og prosess er naturlige markeder som vi ser muligheter i, sier Oseberg Grøtting. Reknes er i vekst, og har i den senere tid ansatt flere nye medarbeidere. Selskapet flytter i juni inn i nye og større lokaler i Ålesund, og herfra vil vi betjene våre kunder over hele landet. Vi ønsker med denne satsningen å kunne håndtere en større del av verdikjeden til våre kunder, og ser klare synergier mellom våre to selskapers teknologiske løsninger.

Reknes AS er en ledende norsk leverandør av IT-løsninger til miljø- og gjenvinningsbransjen gjennom 30 år. Selskapet utvikler fremtidsrettet programvare og løsninger til ulike formål for alle aktører i bransjen. Reknes er sertifisert etter ISO9001 og ISO14001.

Flintab AB er ett av Sveriges ledende selskap innen industriell veiing. Selskapet er sertifisert etter ISO9001 og ISO14001, og laboratoriet er akkreditert av SWEDAC innen kontrollområdet av ikke-automatiske vekter med kapasitet opptil 300 tonn, samt automatiske vekter av typen hjullastervekter med kapasitet opp til 50 tonn.

 

Kontaktpersoner:

Reknes AS

Karl-Inge Reknes – Styreleder

Tlf. 975 55 860 eller kir@reknes.no

Flintab AB

Pär Arlebrand – CEO

Tlf. +46(0)36-31 42 33 eller par.arlebrand@flintab.se