Reknes

Reknes® ERP forretningssystem

Jobb moderne og effektivt

Mye papirarbeid, dobbeltarbeid og manuelle rutiner? Det å håndtere avfall involverer ofte både kjøreleder/kjøreplanlegger, sjåfører, mottak, fakturering og økonomi. Med så mange involverte, erfarer vi stadig at mange ønsker seg et system som gjør at arbeidsprosessene forenkles og at de kan slippe å “ha ting i hodet”.

Våre løsninger for transport og kjøreplanlegging sparer MYE tid! Her fjerner du behovet for SMS, “gule lapper” eller å sitte i telefonen å vente…og vente …og vente! Når en ordre er lagt inn i Reknes WMS, kan den enkelt sendes videre til sjåførene via vår app. Her får sjåføren melding om oppdraget, og kan utføre – og evt. legge til endringer, tilleggstjenester og registrere avfall, før den via app`en sendes tilbake til kontoret, klart for fakturering!

Løsningen er laget for både containertransport, så vel som sugebiler, kombibiler, supersugere og ADR transport.

Svært mange av våre kunder opplever betydelige besparelser og bedre kontroll med Reknes WMS! Ta kontakt for en demonstrasjon….

 


For mer informasjon:

Beslutningsprosessen blir raskere og risikoen for å ta dårlige avgjørelser reduseres. Data, som uten et ERP-system kun ville være tilgjengelig i begrensede deler av virksomheten, blir med et ERP-system synlig på tvers av hele virksomheten.

  • Reknes® WMS gir lederstøtte med nøyaktig informasjon, og dermed bedres beslutningstaking. Vi fanger data så tidlig som mulig, og arver de gjennom alle prosesser.
  • Reknes® WMS kan optimalisere kvaliteten og effektiviteten i din virksomhet. Det vil føre til bedre resultater, som vil gagne din virksomhet, kundeservice og produksjon.
  • Reknes® WMS gjør at virksomheten blir stadig mer fleksibel, og at arbeidsprosessene i organisasjonen er konsekvente. Denne fleksibiliteten gjør det lettere å skalere virksomheten både internt og eksternt.
  • Reknes® WMS er utviklet med et brukervennlig og tilpasset grensesnitt, som kombinerer og isolerer funksjonalitetene meningsfullt for den enkelte bruker.

Kontaktpunkt

Karl-Inge Reknes

Leder Økonomi & Salg

Vegard Waagan

Key Account Manager (KAM)