Reknes

Avfall Sør velger Reknes AS!

29.10.2021

Avfall Sør og Reknes avtalen som gjør at Reknes skal levere løsninger for elektronisk adgangskontroll på 4 gjenvinningsstasjoner på Sørlandet.

Særlig det helt nye anlegget “over veien” fra Kaptein Sabeltann og Dyreparken blir spennende. Her blir det selvbetjening i 3 inngående løp med kamera, skiltgjenkjenning, bommer og selvsagt Reknes AS` software til å styre dette. Målet er effektiv håndtering for publikum på Sørlandet, når de kommer for å levere avfall.

Foruten det helt nye anlegget på Sørlandsparken, skal Reknes levere samme løsninger til de 3 anleggene på Støleheia, Mjåvann og Høllen Vest. Leveransen inkluderer en egen app som innbyggerne i Kristiansand laster ned til sin mobil, som ved hjelp av en QR kode styrer adgangen til de 4 anleggene.

Med de nye løsningene vil arbeidsprosessene for Avfall Sør forenkles og moderniseres. Med disse løsningene, vil Avfall Sør lettere forhindre “søppelturisme”, samt skille tydeligere mellom privat og næring på gjenvinningsstasjonene. Dette sikrer at innbyggerne i Kristiansand og Vennesla får den tjenesten de fortjener.

Reknes takker for oppdraget og gleder oss til godt samarbeid om prosjektet.